Even in een moeilijke, lastige periode? 

Als wandelcoach kan ik je helpen om sneller tot ontspanning en inzichten te komen.

 

Wandelen in de natuur werkt rustgevend. Door natuurwandelingen wordt het stil in je hoofd en je bent beter in staat om te luisteren naar je gevoel. Het stelt je in staat om te ontdekken wat echt belangrijk voor je is. Letterlijk in beweging zijn in een natuurlijke omgeving, maakt voor velen onder ons de stap naar verandering zetten eenvoudiger.  In de natuur kom je makkelijker tot rust en in contact met jezelf.  Daarnaast bieden de velen natuurmetaforen en symbolen uit de natuur je een prachtige spiegel waarin je jezelf kunt herkennen, je uitnodigen tot zelfreflectie.

 

Wat kunt u verwachten?

Wanneer u zich wilt laten begeleiden, maken we eerst een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek op een locatie die u zelf prettig vindt. Tijdens dat gesprek proberen we te achterhalen waarbij u hulp nodig heeft. Wanneer gaat het goed en wanneer gaat het mis? 

Tijdens de begeleiding zal het begeleidingsplan regelmatig met u worden geëvalueerd en waar nodig aangepast. Onze wijze van begeleiden zal altijd toegespitst worden op uw unieke situatie.

Wij hebben niet alleen de mogelijkheden u te begeleiden in uw persoonlijke situatie, maar ook is begeleiding van uw omgeving mogelijk; binnen uw werksituatie, bij uw financiën, binnen uw gezin, in uw woonsituatie etc. Wij zullen tijdens de contacten kijken wat er nodig is en zo mogelijk het begeleidingsplan direct aanpassen als uw situatie is gewijzigd.

 

Tarieven